Kunder

Kunder

Våra kunder är det bästa vi har

Vi vet att vi måste anstränga oss varje dag för att behålla förtroendet hos våra kunder. Detta gör att vi aldrig lutar oss tillbaka – tvärtom. Vi vågar lova att vi hela tiden har ett stort engagemang, lyssnar lite mer och anpassar våra tjänster efter era förutsättningar.

Vi har idag kunder i alla storlekar och i många olika branscher. Behoven varierar och olika saker är viktiga för olika företag. Det är därför en självklarhet för oss att alltid utgå från kundens önskemål för att ta fram det upplägg som passar  bäst.

Ingen bättre än våra kunder kan avgöra om vi lyckas i vårt arbete. Det är också våra kunder som bäst kan tala om hur vi skall bli ännu bättre och vi genomför varje år en kundundersökning. Vi är stolta och glada för att våra kunder i den senaste enkäten gav oss genomgående höga betyg.

Nyfiken på vad det innebär att vara kund hos oss?

Fyll då i detta formulär så kommer vi att ta kontakt med dig för att berätta lite mer.

Referenser

referens_lrf_logo

LRF

”Tillsammans med företagen inom de gröna näringarna vill vi på LRF Samköp utveckla mötes och reseprocessen. Vi ser alltid på helheten vad gäller, tid, kostnad, säkerhet och miljö, därför har vi valt Ticket Biz och Ticket Grupp & Event.
Vårt mål är att mötes/reseprocessen ska vara så effektiv som möjligt för de gröna näringarnas företag, för oss är Ticket Biz tillgängliga genom personlig service och bokning online.”

Catrin Engström
Travel Manager
LRF

 

referens_logo_sfv

Statens fastighetsverk

”Samarbetet med Ticket Biz fungerar mycket bra. De är vänliga och proffsiga i sitt bemötande och uppfyller de höga krav som våra ibland komplexa resor över hela världen medför. En extra eloge för att de har varit flexibla och byggt om säkerhetsrapporteringen i enlighet med våra önskemål.”

Christina Brask
Travel Manager
Statens fastighetsverk