Lediga tjänster

bild_lediga_tjanster.jpgHär finner du de lediga tjänster som för tillfället finns inom Ticket Biz. Om du är intresserad av att arbeta hos oss men inte hittar någon lämplig tjänst, kan du alltid skicka en intresseanmälan där du uppger information om dig själv och vilket område du önskar arbeta inom.

Lediga tjänster i Sverige »
Lediga tjänster i Norge »

Företaget

Ticket Biz är en affärsresebyrå som erbjuder en helhetslösning för rese- och möteshantering till nordiska företag och organisationer. Med vår kompetens hjälper vi företag med smarta och kostnadseffektiva lösningar för möten och reserelaterade tjänster. Ticket Biz ägs av BCD Travel. Ticket Biz försäljning uppgår till ca 1,7 mdr SEK på årsbasis och bolaget har ca 160 medarbetare.

Ticket Biz finns idag representerade i Sverige, Norge, Finland och Danmark och med huvudkontor i Stockholm.
BCD Travel är en av världens tre största affärsresebyråer i över 110 länder med mer än 11 000 kreativa, engagerade och erfarna medarbetare.

Företagskulturen
Allt Ticket Biz gör skall präglas av kundfokus. Vi skall ständigt arbeta mot vår vision att vara det självklara valet vid köp av resa och reserelaterade tjänster.
Vi har en stark gemensam värdegrund som beskriver vårt förhållningssätt när vi agerar internt och externt. Vår värdegrund baseras på följande ledord ”Attityd, Glädje/Kul, Engagemang, Respekt samt Ansvar”. Vårt ledarskap utmärks främst av att vi tror att ett gott ledarskap är att få andra att växa. Ticket Biz satsar ambitiöst på kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling av alla medarbetare.

Vad händer med din ansökan?
När du har skickat in din ansökan görs en bedömning utifrån de krav som ställs för den aktuella tjänsten. De mest kvalificerade sökande kallas till en första intervju. Där informeras mer om tjänsten och de sökande får möjlighet att presentera sig närmare. Därefter sker en utvärdering och ett antal sökande kontaktas för en andra intervju.
Alla sökande som inte gått vidare får ett besked när rekryteringsprocessen är avslutad. Om du inte får den sökta tjänsten sparar vi inte din ansökan, utan du måste på nytt lägga in en ny ansökan om du ser en ny tjänst som du är intresserad av.

Om du har skickat in en intresseanmälan (d v s ej sökt någon specifik tjänst) sparar vi din ansökan i sex månader. Om någon lämplig tjänst blir ledig kontaktar vi dig.