Referenser

LRF Samköp.gif

"Tillsammans med företagen inom de gröna näringarna vill vi på LRF Samköp utveckla mötes och reseprocessen. Vi ser alltid på helheten vad gäller tid, kostnad, säkerhet och miljö, därför har vi valt Ticket Biz och Ticket Grupp & Event.

Vårt mål är att mötes/reseprocessen ska vara så effektiv som möjligt för de gröna näringarnas företag, för oss är Ticket Biz tillgängliga genom personlig service och bokning online."

Catrin Engström
Travel Manager
LRF

WSP.gif

”Målet för vårt samarbete är att ständigt förbättra och effektivisera WSP´s rese- och möteshantering. Och hittills har vi lyckats. Genom att samtliga tjänsteresor bokas genom Ticket Biz så har vi god kontroll och kan göra uppföljningar för att bli ännu bättre.”

Helena Skogäng
VD-sekreterare
WSPSvenska Spel.gif

”Det gick mycket smidigt att komma igång med Ticket Biz och redan från början fick vi mycket goda råd och förslag till smarta lösningar.
Våra resenärer bokar mycket själva i vår reseportal där varje bokning styrs efter våra riktlinjer. I portalen kommer de åt all reserelaterad information och kan uppdatera sina resenärsprofiler. Nu har vi en både strukturerad och effektiv resehantering som kontinuerligt förbättras.”

Thomas Nordgren
Sektionschef Intern Service

Thommy Ingman
Travel Manager

Scandic Hotels.gif

”Ett mål när vi inledde samarbetet med Ticket Biz var att många skulle använda självbokningssystemet. Att idag omkring 90% av våra tjänsteresor bokas genom systemet visar tydligt hur smidigt det är att använda Ticket Biz lösning för självbokning.”

Annica Wahlberg
Inköpare
Scandic Hotels