Produkter & tjänster

bild_produkter_tjanster.jpg

Vår ambition är att erbjuda våra kunder smarta och anpassade lösningar utifrån kundens verksamhet.

Vi har helhetslösningar för alla typer av rese- och mötestjänster både inom individuellt affärsresande och grupp- och konferenstjänster.

Många av våra produkter är i dag webbaserade för att i realtid kunna stödja verksamheten oberoende av geografisk, kulturell eller organisatorisk spridning. Vår filosofi bygger på att produkterna skall vara enkla, användbara, flexibla och driftsäkra.

Via vår reseportal hittar du all reserelaterad information på ett och samma ställe. Med endast ett fåtal klick kan du på ett enkelt och effektivt sätt både inhämta information och själv boka din resa kopplat till vårt självbokningssystem Travel Online när som helst på dygnet. Med våra mobila tjänster får du resplanen direkt i din mobil och blir uppdaterad under resans gång om ex förseningar och terminalbyten. 

Efter genomförd resa uppdateras vårt statistiksystem viket ger företaget full kontroll på resekostnader oavsett om resan bokats Online eller via personlig service. Som resenär skall du känna dig trygg under hela resan om oförutsedda händelser skulle inträffa som tex askmoln, snökaos etc. Vi kan lätt spåra och ta fram uppgifter via vårt kvalitetssäkrade system för säkerhetsrapportering om var resenären befinner sig och på så sätt snabbt informera resenären och/eller företaget och vidta de åtgärder som eventuellt krävs.

Vi erbjuder också miljörapporter för att stödja företaget i miljöarbetet samt möjligheten att kompensera för de koldioxidutsläpp som företagens tjänsteresor orsakar.

Behöver ditt företag hjälp med smarta lösningar för att effektivisera den interna reseprocessen eller kanske hjälp med enskilda uppdrag kan våra konsulter stödja er i detta Travel Management-arbete.